Építő zselék vásárlása egyszerűen és olcsón

Néhány esetben először alapozót vagy alaplakkot kell használni, míg mások egyenesen a körömre vihetők fel a gyorsabb alkalmazás érdekében. Ha építő gélt csak a természetes körömre visz fel, akkor a kívánt vastagságra és formára felvihető és felépíthető számos rétegben, minden réteg között kikeményedve. Ha meghosszabbítja a körmöt, egyszerűen alkalmazza a körömhegyet vagy formát a gél felhordása és a hossz létrehozása előtt.

Építő zselék készletet várja önt is a marilynails.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha minőségi körömlakkot keres, csak látogasson el hozzánk és megrendelheti legjobbakat. Az erős építő zseléket professzionális körömiparban általánosan használják körömhosszabbításra és természetes körömfedésre. Erősségük az akril körmökhöz hasonlítható. Vigyen fel 1 réteg normál géllakk alapréteget, megszáradva a szokásos módon. Most vigyen fel 1-2 réteg építőalapot, minden egyes réteget az ajánlott módon kikeményítve. Ezután bevonhatja a körmöt, és elhagyhatja a természetes árnyalatot, vagy hozzáadhat géllakkot a tetejére. Mennyi ideig tart az építő gél? Egy megfelelő gél manikűrnek két hétig kell tartania. Körülbelül ekkor kinőnek a körmei, és észre fogja venni. Mennyi ideig kell keményíteni az építő gélt?

Egy LED lámpa vagy UV lámpa néhány perc alatt keményíti ki az építő zselét. A LED 1 perces, az UV lámpa 3 perces időtartam alatt. Az építő gél nem ázik le? Az áztató formula minimálisra csökkenti a sérüléseket, és védi a természetes körmöket, lehetővé téve azok növekedését. Géllakk alapbevonatra általában nincs szükség, ha építő zselét használnak géllakk kezeléshez. Ha azonban az ügyfél vékony körmökkel rendelkezik, amelyek könnyen hajlíthatók, javasoljuk, hogy 1 réteg normál alaplakkot vigyen fel, megszilárdítva a megszokott módon az alapozó előtt. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a marilynails.hu weboldalt.