Ajtócsukó pénztárca kímélő áron online!

Az ajtócsukó olyan mechanikus szerkezet, amely szabályozottan zárja be az ajtót. Megakadályozza, hogy az ajtó nyitva álljon, becsapódjon vagy kinyíljon erős szélben. A leggyakoribb példák általában iskolákban, kisboltokban és sok más kisebb vállalkozásban és középületben találhatók meg.

Ajtócsukó várja a zar-zarbetet.hu weboldalra látogatva, tehát ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk és megtalálhatja széles termékpalettánkat. Az ajtócsukók kilendüléssel megerősített egységekkel ajánlottak. A megerősített ajtók tömege nagyobb, mint egy tipikus lakossági ajtó. Az önzáró zsanérok a helyére csapják az ajtót, ami idővel veszélyezteti a pánik hardver élettartamát. Három különböző típusú ajtócsukó létezik: normál karos, párhuzamos karos és felső ajtózár. Ezek mindegyike hasonló módon működik, de az ajtó különböző oldalaira vannak felszerelve. A szükséges mennyezeti hézag mértéke az ajtócsukótól függően változik. A DORMA nevű ajtócsukó céget 1908-ban alapították, DORKEN & MANKEL KG néven. 1970-ben a DORKEN & MANKEL KG céget átkeresztelték DORMA-ra és 1977-ben nyílt meg az első képviseleti iroda Franciaországban. A DORMA név világszerte ismert az öt részleg által a vásárlók rendelkezésére bocsátott rendszereknek köszönhetően.

A Geze pedig 1863 óta sikeres és pénzügyileg egészséges családi vállalkozás amely az évek során világszerte bevált az ajtócsukó megoldásaik miatt. Ami megkülönbözteti ezt a céget egy másiktól: már korai szakaszban bekapcsolódunk ügyfeleink projektjébe, és hosszabb ideig részt veszünk benne. Innovatív ajtó-, ablak- és biztonsági technológiát kínálunk az intelligens épületekhez. Miközben következetesek maradunk, mindig kíváncsiak, dinamikusak és nyitottak vagyunk a legújabb trendekre, fejleményekre és piacokra ami az ajtócsukókkal kapcsolatos. További részletekért és információkért nézzen be a zar-zarbetet.hu-ra.