Ablakemelő szerkezet minden autóhoz!

Az ablakot fel-le mozgató mechanizmust ablakemelőnek nevezik. Egyes autókban az ablakemelőt egy egységként szállítják az ablakszabályzóval, másoknál az ablakmotor külön cserélhető. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Ablakemelő szerkezet minden autó típushoz várja az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha ablakemelőt keres, hiszen megtalálhatja nálunk a legjobb termékeket. Az ablakemelőknek két alapvető típusa van: a kábel típusú és a fogaskerék-hajtású típus. Minden ajtóban egy ablakemelő található. Az ablakemelő nem igényel karbantartást vagy beállítást. Ha meghibásodik, a meghibásodott részt vagy az egész egységet ki kell cserélni. Az ablakemelő kábel törése miatt az ablak beszorulhat vagy leeshet az ajtón belül. Az elhasználódott kábelvezetők vagy a kopott ablakemelő kábel szokatlan zajokat okozhat, amikor az ablak mozog. Ugyanezen okból előfordulhat, hogy az ablak nem megy fel vagy le egészen. Hideg hőmérsékleten az ablak zárt helyzetben lefagyhat. Ha az ablakkapcsolót lenyomja, az ablak elválik az ablakemelőtől.

Ha ez megtörténik, egyes autóknál az ablak alkatrészcsere nélkül is rögzíthető, másoknál az ablakemelőt lehet cserélni. Egy autó nem biztonságos, ha az elektromos ablakemelők nem működnek megfelelően. Mivel a működő elektromos ablakemelők fontosak az Ön biztonsága érdekében, javasoljuk, hogy probléma esetén keressen fel egy kereskedőt vagy egy jó hírű boltot, mint például az alkatreszek.hu-t, hogy beszerezhesse a legjobb alkatrészeket méghozzá kedvező áron. A kereskedőknek van egy leolvasó eszköze is, amely képes tesztelni az ablakkapcsolót, a motort és más elektromos alkatrészeket. Amennyiben bővebb részleteket olvasna és rendelni szeretne keresse fel bátran weboldalunkat, és itt a teljes készletet is megtekintheti.