A matracra rögzíthető gumis lepedő megállja a helyét a szállodákban is

A kellemes alvás mindenkinek jár, ehhez megfelelő alvási körülményeket célszerű kialakítani otthon és szállodai körülmények között is.

Kényelmes ágy, kényelmes ágyneműhuzat, puha lepedő, hangulatos és megnyugtató hálószobai hangulat. Ezek a minimumok, ha pihentető alvásra és éjszakákra vágyunk, bárhol is alszunk. A szállodáknak ez kiemelten fontos, hiszen csakis így térnek vissza a vendégek hozzájuk a későbbiekben is. Olyan élményt kell nyújtani a vendégeknek, amivel a szállásadó belopja magát a vendégek szívébe. Ha a vendég zavartalanul, jól alszik a szállodában, az már egyenes út a kellemes élményhez.

Gumis lepedővel zavartalan minden éjszaka, vele már sokat teszünk azért, hogy nyugalmasan aludjunk. A matracra rögzíthető megoldás nagyon praktikus otthon és a szállodákban is. Nem csúszkál el, hanem a matracon marad a következő ágyneműcseréig. A gumis lepedő a lehető legjobb megoldás, ha gyors ágyneműcserére van szükség és akkor is, ha a minőséget is fontosnak véljük. A 100% pamut, valamint a kevert szálas pamut gumis lepedő egyaránt a legjobbak közé tartozik.

Tudtad, hogy az emberek 80%-a választ csak megfelelő lepedőt az ágyára? A nem jó minőségű, silány gumis lepedők ismérve az, hogy ugyan elasztikus, az néhány hónap múlva teljesen kinyúlik. Az, hogy pár mosás után színe kifakul. Az, hogy a gumis szegély mellett a lepedő kilyukad.

Matrac
Matrac

Ez nem fordulhat elő azokkal, akik megbízható forrásból, megbízható webáruházakból rendelnek gumis lepedőt. Nagyon fontos a vásárlók véleménye, s nem engedhető meg, hogy rossz minőségű lepedőket forgalmazzanak. Egy jó minőségű gumis lepedő talán nem olcsó, de az ára kifizetődik, mivel hosszú évekig használhatjuk kedvenc, puha ágyruhánkat.

A gumis lepedő titka, hogy tudjuk a jó méretet.

Sokan nem tudják, hogy nem a matrac szélesség-hosszúság számít ez esetben, hanem hozzá kell számolni a matrac magasságát is. A gumis lepedő a matrac alá illesztve hozza a várt eredményt. Ha a matrac mind a négy oldala alá van rögzítve, nem fog felcsúszni a szegélye.

A jersey gumis lepedő a legnépszerűbb.

A jersey anyag a legpuhább gumis lepedők alapanyaga, mely 100% pamutból készül. Tapintása nagyon kellemes, puha és meleg, bolyhos szálú. Pont azt a hőt biztosítja testünknek éjszaka, amire szükség van.
Az éjszakai pihenés csakis pihentető a jersey gumis lepedőn aludva.

A matracra rögzíthető gumis lepedő minden méretben kapható, így gyerekeknek (vízhatlan gumis lepedő), felnőtteknek is biztosítva van a tökéletes alvás. Tapasztald meg a nyugodt, zavartalan éjszakákat gumis lepedővel.