A legjobb tennivalók Memphisben, Tennessee államban

Memphis, Tennessee egy egyiptomi városról kapta a nevét, és még saját piramisa is van! A memphisi piramis sokkal mutatósabb és modernebb, mint az eredetiek. A város a Mississippi folyó mentén épült.

Ez egy népszerű úti cél, amely élénk zenei életéről, feltűnő kultúrájáról és ízletes BBQ-bordájáról híres. A város nyüzsgő Beale utcája a bárok és a blueszene egyik legjobb helye! Memphisben mindig történik valami furcsa és csodálatos, rengeteg szórakoztató dologgal. Itt található a Polgárjogi Múzeum is, és itt volt Elvis Presley otthona, aki fiatal tinédzser korában költözött ide. A Blues Hírességek Csarnokát a The Blues Foundation üzemelteti, és nemrégiben jött létre Memphisben. A város híres blues színteréről, és már régóta az. A teremben 10 galéria található interaktív képernyőkkel, ahol mindent megtudhat a múzeumban szereplő emléktárgyakról és híres bluesművészekről. Olyan híres bluesművészek gitárjainak ad otthont, mint Donald Dunn, Matt Murphy és Pee Wee.

Látogatása során megtekintheti a ruháikat, az albumborítókat, a legfényesebb díjakat és még sok mást is. Állandó és utazó kiállításaik vannak, így továbbra is visszatérhet! A múzeum hétfőn és kedden zárva tart, de a hét többi napján nyitva áll a zenerajongók előtt. Ezt az egyedülálló művészeti múzeumot 1998-ban a Belz házaspár hozta létre. Azóta a múzeum egy kis magángyűjteményből több mint 1400 ázsiai és izraeli műalkotássá nőtte ki magát. Ha szereti a művészetet, a politikát és a történelmet, imádni fogja a helyet. Fedezze fel a múzeumot díszítő egzotikus jáde szobrokat, pillantsa meg a Csing-dinasztia 1644-ig visszanyúló színes műalkotásait, és elmélkedjen az izraeli zsidó művészek által Memphisbe hozott modern művészeti alkotásokon. A múzeumban van egy Holokauszt Emlékcsarnok is, ahová eljöhet és tiszteleghet a holokauszt áldozatai előtt. A múzeumban van egy kis ajándékbolt, ahol aranyos ajándéktárgyakat vásárolhat az otthoniaknak.