A legjobb tennivalók Lincoln Cityben, Oregonban

A több mérföldnyi tengerparttal, mint bármely más város az Oregon-part mentén, Lincoln City minden bizonnyal tökéletes tengerparti nyaralóhely. A Portlandtól és Eugene-től szinte azonos távolságra elhelyezkedő szálláshely mindenféle szórakoztató szabadtéri tevékenységet kínál, rengeteg természeti parkkal és festői tengerparti helyekkel.

A Csendes-óceán mellett húzódó, terjedelmes, mégis kicsi város kereskedelmi központja a régiónak, és számtalan helyi étteremmel, ajándéktárgy-üzlettel és motellel rendelkezik. A nagy bevásárlóközpont és a kaszinó mellett meglepően aktív művészeti jelenete van, rendszeresen tartanak üvegfúvó bemutatókat és workshopokat. Mindezeken felül Lincoln Cityben a tennivalók mellett a központon keresztül kanyargó Oregon Coast Highway-en pillanatok alatt elvezethet más közeli tengerparti látnivalókhoz és városokhoz. A sok ilyen történelmi látnivaló egyike az államban, a bájos Drift Creek Covered Bridge, mindössze húsz perces autóútra északkeletre van a várostól. Fantasztikus fényképek készítése mellett öröm áthajtanirajta, és érintetlen vidék fekszik körülötte. A legrégebbi megmaradt híd Oregonban 1914 -ben épült, és eredetileg a Drift Creek-en volt átívelve, mindössze pár mérföldnyire a szárazföldön a Siletz-öböltől.

A helyreállítási erőfeszítéseiknek köszönhetően az évszázados Howe rácsos híd még mindig ragyogó deszkás és lécezett iparvágányt és elegáns boltíves portálokat mutat be, amelyek történelmi fa szerkezete a 19. századi úttörők emlékműveként is szolgál. Ha elképesztő művészi élményre vágyik a városban, akkor mindenképpen vegye figyelembe az Alderhouse üvegfúvók látogatását. Kis istállójukban és műhelyükben megnézheti, hogy a szakértő kézművesek gyönyörű üvegműveket és színes és kreatív műalkotásokat készítenek a szeme előtt.