A legjobb adventi naptárak 2022-ben

A legjobb dolog az adventi naptárban a karácsony napjához vezető napi meglepetés, aminek nemcsak a gyerekek, a felnőttek is örülnek. Annak érdekében, hogy idén izgalmas és szórakoztató legyen az ünnepi visszaszámlálás, felkutattuk a legjobb adventi naptárakat gyerekeknek és felnőtteknek.

Kedvenceink közé tartozik a Harry & David ízletes sajtnaptárja, a Hape szórakoztató, megépíthető fa vasútállomása, valamint a Vinebox 12 Days of Wine bornaptára, amely segít anyának és apának kikapcsolódni az ünnepi szezonban. Adventi naptár kínálatunkban az ár, a minőség és a szállítási határidőt tartottuk szem előtt. A csokoládé egy klasszikus lehetőség az adventi naptárhoz, de ha szeretné feldobni a mindennapi édességeket, válassza ezt a kényeztető Godiva-t. Ízletes lépés a helyi élelmiszerboltokban található csokoládénaptárak közül, ez a válogatás 24 luxuscsokoládéból áll, ünnepi formákban és ízekben. Elégítse ki édesszájúságát naponta a Milk Caramel Embrace, a Raspberry Star, a Dark Mint Medallion csokikkal és még sok más termékkel.

A Harry Potter minden korosztályának rajongói örülhetnek majd a varázslatos Funko Pop adventi naptárnak. Minden nap kapj egy új mini figurát a varázsló franchise egyik szeretett karakteréről. Miután mindet összegyűjtötte, a kicsik órákon át szórakozhatnak új figuráikkal a klasszikus történetek újraalkotásában. A Pottery Barn lenyűgöző adventi naptárai magas áron vannak, de jó okkal. A naptár egy pompás, mutatós jelenetet mutat be erdei állatokkal és gyönyörűen feldíszített fákkal. Ami igazán megkülönbözteti ezt a naptárat, az az öt LED-es lámpa, amelyek valóban ragyogóvá varázsolják őket az asztallapon, így a kijelzőhöz méltó dekoráció is érkezik. Üresen érkezik, így hozzáadhatja saját ajándékait, és évről évre újra felhasználhatja.