A hatékony arcbőr rutinról

Függetlenül attól, hogy egyszerű 3 lépésből álló rutint szeretne reggelre, vagy van ideje egy teljes 10 lépésből álló kúrára este, a termékek alkalmazásának sorrendje számít. Miért? Nincs sok értelme a bőrápolási rutinnak, ha a termékei nem jutnak be a bőrébe.

Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni arról, hogyan kell rétegezni a maximális hatás érdekében, mely lépéseket hagyhatja ki, milyen termékeket próbáljon ki, stb. A reggeli bőrápolási rutin a megelőzésről és a védelemről szól. Arca ki lesz téve a külső környezet hatásának, ezért a szükséges lépések közé tartozik a hidratáló és a fényvédő krém. Tisztítószer. Használja az éjszaka alatt lerakódott szennyeződések és maradványok eltávolítására. Hidratáló krém. Ez hidratálja a bőrt, és jöhet krémek, gélek vagy balzsamok formájában. Fényvédő krém. Elengedhetetlen a bőr védelméhez a nap káros hatásaival szemben. A tisztítószerek kétféle formában kaphatók: vízbázisú és olajalapú. Ez utóbbi célja a bőr által termelt olajok feloldása. Használata: Egyes olajalapú tisztítószereket úgy tervezték, hogy varázslatos hatást fejtsenek ki a nedves bőrön. Mások a legjobbak száraz bőrön. Olvassa el az utasításokat, mielőtt kis mennyiséget felvisz a bőrére.

Masszírozza be és alaposan öblítse le vízzel, mielőtt tiszta törülközővel szárítaná. Hagyja ki ezt a lépést, ha: A tisztító csak olajat tartalmaz – olaj, felületaktív anyagok és emulgeálószerek keveréke helyett –, és vegyes vagy zsíros bőre van. A tisztító olajok fokozhatják a zsírosodást. Kipróbálható termékek: A Deviant Enzymatic Cleansing Oil eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, de kíméletes a bőrhöz. Olívaolaj esetén a DHC Deep Cleansing Oil minden bőrtípusra alkalmas. Néhány napig végezzen tapasztesztet a bőrén egy kis területen, és figyelje meg, hogyan reagál a bőre. Ha cisztás pattanásokat tapasztal, beszéljen bőrgyógyászával, mielőtt olajalapú tisztítószerre váltana.